Lubelski związek modelarzy
Nie spoko. Rozumiem każdy teraz ma zapał, lód topnieje każdemu prawie żyłka pęka aby pojeździć. Myślałem nad tym aby zrobić takie ogólne spotkanie wszystkich modelarzy z całego lublina i okolic. Nie ważne czy latasz, jeździsz, pływasz czy nie wiadomo co robisz. Ważne aby była dobra zabawa. Jak znam tutaj pare osób, nie mówie o tych starszych osobach, oni już chcą mieć rywalizację, już chcą jeździć jak zawodowcy itp. Dobra, można się spotkać całościowo, pogadać, jakiegoś grila zrobić czy coś " Mam Gastrowazę - jestem głodny <hahah>.
Bo teraz to cisza jest, ruszyć pupy trzeba za przeproszeniem i śmigać.
A ni lepiej się spotkać na parkingu nowej galerii olimp?? Wtedy można pojeździć i dogadać się w sprawie kolejnego spotkania i czyszczenia hali itp. Parking jest kryty więc nie będzie problemu żeby znaleźć kawałek miejsca do jazdy:) Proponuję np dzisiaj o 15 na przedostatnim poziomie parkingu:)
Michi ja juz we wtorek rowerek bede miec wiec mozemy sie spotkac i przedyskutowac rozne decyzje na temat hali.. ja jutro wybieram sie z krzychem na hale pod ursusik..
Spoko rozumiemy, i tak nie jeździliśmy bo strasznego syfu się nazbierało ale nie zapomnę krzycha słowa " O kurwa, ja pierdole " mistrzostwo i z jaką pasją :P.
Wkrótce, zrobimy spotkanie... bo nadchodzą święta i nikt narazie nie ma czasu. Może po świętach...